Maler på Lexolve

by 
Benedicte Westbye

Maler på Lexolve  

Lexolve’s visjon er å skape juridisk sikkerhet for alle - ved å gjøre juridiske tjenester mer tilgjengelig, transparent og rimelig. For at flest mulige skal oppleve juridisk sikkerhet gjør vi derfor nå alt innholdet på Lexolve for en begrenset periode, i samarbeid med våre advokatpartnere.

Ja, du leste riktig: Juridiske maler utviklet av advokater, som man ikke behøver å betale for. Vi ønsker å gjøre juridisk arbeid enklere og sikrere, så kan du i stedet bruke tiden på det du liker best - nemlig å bygge ditt selskap. 

Se vår CEO og gründer Merete Nygaard snakke mer om Lexolve her

(youtube link). 

Sikre dokumenter på 1-2-3!

Lexolve imiterer samtalen du ville hatt med en advokat: Magien er å bli stilt de riktige juridiske spørsmålene til rett tid - Lexolve guider deg til et ferdig skreddersydd juridisk dokument. Når dokumentet er ferdig kan du enten laste det ned eller sende det til digital signering med BankID - som gir trygghet for at de riktige partene har signert.

Hvorfor vi har gjort Lexolve

Vi er stolt av Lexolve og samarbeidet med partnerne våre, men vi tror også at tjenesten vi tilbyr alltid kan bli bedre. Til det trenger vi din hjelp. Deler av grunnen til at malene nå, er fordi vi håper vi kan få tilbakemelding fra brukere slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen. Slik kan du hjelpe oss og våre partnere til å skape enda mer juridisk sikkerhet for deg! 


Fortell oss hva du savner, hva du liker, hva du ville endret ved å svare på 6 kjappe spørsmål her: https://lexolve.typeform.com/to/tOc2j7


Her kan du besøke Lexolve.

.

Continue reading

Lexolve utvider produktteamet!

Lexolve på Nordic Legal Tech Day