Se mer

Lexolve på Stormkast!

I denne ukes episode av næringslivspodcasten Stormkast med Petter Stordalen og Per Valebrokk deltar gründer av Lexolve Merete Nygaard samt Knut Brundtland som gjester for å diskutere en advokatbransje i endring. Lytt for å finne ut hva som skiller en god fra en dårlig advokat og hva slags rolle legal tech vil spille i tiden fremover!

Lexolve på Stormkast med Petter Stordalen
Emil Grønvold

Emil er utdannet digital markedsfører og er vår Digital Brand Manager. Han er en ekspert i søkeoptimalisering, og kan det meste innen inbound marketing med sine 20+ sertifikater fra akademiene til selskaper som Google, SEMrush og Facebook.

På fritiden liker han å trene kickboxing, lage musikk og følge med på premier league.

For noen uker tilbake var Merete Nygaard i studio sammen med Petter Stordalen, Per Valebrokk og Knut Brundland for å diskutere "en konservativ bransje i endring". Resultatet ble en halvtimes diskusjon om hva som har skjedd med advokatbransjen siden den siste innovasjonen som var epost, og hva som kommer til å skje fremover. Og selvfølgelig litt om hvordan vi i Lexolve bidrar til denne endringen:) Du finner episoden her eller der du ellers finner podcast. Episoden er produsert av Truls Johansen.