Emisjon | Lexolve
Les mer

Den enkleste måten å gjøre emisjon på

...og det meste annet ditt selskap trenger, til kun kr 999,- per mnd. La oss vise deg hvordan.

Gjøre emisjon med Lexolve
ilustrasjon

Slik gjennomføres en emisjon

Å gjøre emisjon i selskapet handler mye om å holde tunga rett i munnen. Om å gjøre alt formelt riktig. Du må bruke riktige dokumenter, tall og formuleringer, og gjøre alt i riktig rekkefølge. Det handler også om å preppe selskapet ditt i forkant så alt er i orden rent juridisk.

En liten juridisk avdeling hjelper deg med alt dette. Vi hjelper deg gjennomføre hele prosessen riktig med alt du trenger. I tillegg hjelper vi deg å få alt det juridiske på stell. Kontakt oss i dag så kartlegger vi hva du bør fikse og hva som bør være planen fremover. Helt uforpliktende.

Lexolve dashboard

Hvorfor bruke Lexolve?

Med en liten juridisk avdeling i ryggen løser du de fleste juridiske oppgaver, inkludert emisjon, som en proff. Du får tilgang på en juridisk sparringspartner, guide til å løse juridiske oppgaver fra start til slutt, og et arbeidsområde for alt det juridiske i selskapet ditt.

Lexolve er ledende på legaltech i Norge. Derfor kan vi tilby deg noe du egentlig ikke har råd til: Den juridiske tryggheten du trenger for kun kr. 999 i måneden.

Få jussen rett på første forsøk. Det lønner seg.

Snakk med juristen vår ikon
Klar til å starte eller vil du vite mer om hvordan det fungerer?
Besvar fem spørsmål for å booke en uforpliktende prat med en av våre jurister.
Merete Shifter Podcast

Ønsker du å vite mer om Lexolve?

Lytt til podcasten vi lagde med Shifter der vår Gründer Merete Nygaard går gjennom historien bak Lexolve, vårt produkt og vår visjon.

Lytt til podcast

Hva våre kunder syntes:

“Lexolve er genialt. Det sparer oss både tid og penger, og gjør det enkelt for oss ikke-jurister å forstå juridiske konsekvenser.”

Charlotte Aschim, CEO TotalCTRL

Kunder av Lexolve

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Por ravor