Juridisk hjelp til kreative | Lexolve

Lag bedre avtaler til billigere priser

Ikke ta unødvendig risiko med mangelfulle kontrakter.

Løs juridiske oppgaver og lag avtaler enkelt til en brøkdel av advokatpris. Beskytt materialet og tiden din, raskt og enkelt. Slik kan du bruke tiden din på design fremfor papirarbeid. Prøv ut gratis i dag.

check
Malene du trenger til fast, lav pris
check
Digital veiledning satt opp av jurister, oversatt av vanlige mennesker
check
Digital signering og arkivering rett i skyen
Kontrakter for kreative yrker
Oppdragsavtale

“Lexolve er genialt. Det sparer oss både tid og penger, og gjør det enkelt for oss ikke-jurister å forstå juridiske konsekvenser.”

CHARLOTTE ASCHIM, CEO, TOTALCTRL

Jurist Heidi Daaland

Møt våre jurister

Heidi Daaland

Heidi har en mastergrad i juss og jobbet tidligere i Advokatfirmaet PwC. Hun har 12 års erfaring innen forretningsjuss inkludert kontraktsrett, arbeidsrett, selskapsrett og transaksjoner.
Jurist Frida Marta Thornér

Møt våre jurister

Frida Marta Thornér

Frida har en mastergrad i juss og har 11 års erfaring fra Schibsted og Advokatfirmaet PwC. Hun har jobbet med forretningsutvikling, transaksjonsstøtte med hovedvekt på selskapsrett og skatterett, og nasjonal og internasjonal selskapsbeskatning. Hun har også erfaring fra M&A, arbeidsrett og granskning.
Lynne Skajaa

Møt våre jurister

Lynne Skajaa

Lynne har mange års erfaring med skriving, forhandlinger og rådgivning om kommersielle kontrakter. Hun er vår mest erfarne forretningsjurist.
Merete Nygaard

Møt våre jurister

Merete Nygaard

Merete er forretningsadvokaten som ble gründer og startet Lexolve. Hun har 15 års erfaring med å gi råd til oppstarts- og teknologiselskaper, innenfor markedsføringsrett, teknologijuss, IPR, kontrakter, arbeidsrett og tvisteløsning, som forretningsadvokat i advokatfirmaet Wiersholm, Hjort, CLP og Lexolve.
Background Image
superhelt dame
Bli kvitt juridiske feller uten å gå til advokat

Book en uforpliktende prat med Kine, så kartlegger vi hva du har behov for og hvordan du kan løse det.