Sverre Sundsdal | Lexolve
Sverre Sundsdal

Sverre Sundsdal

Co-founder and CTO

Sverre er vår co-founder og CTO. Han har erfaring med både fiaskoer og suksesser og er veldig opptatt av å bygge en innovasjonskultur i Lexolve. “Det er viktig at folk føler energien når vi jobber, føler seg trygge og at det går fremover hver dag. Vi jobber kryss funksjonelt og fokusert på kunden.
Hva som skaper suksess er ikke nødvendigvis lett å vite, og det er nok av bøker, anbefalinger og best practices der ute. Men det er viktig for innovasjonskraften at man danser til en unik dans for teamet.” Sier han. Du vil også høre ham snakke om cargo cult development og om balansere step change og inkrementalitet.

Han er utdannet ved NTNU og har erfaring fra Google, Telenor og Schibsted og Babylon Health. Hans filosofi går ut på å bygge produkter der AI tanken er integrert fra dag en, isteden for noe man tilpasser etterpå. Han er interessert i det meste innen produktutvikling, men primært er det selvkjørende biler og reinforcement learning som opptar han. Spør han gjerne også om "innovators dilemma".