Pris | Lexolves tjenester for kr. 999 per måned
Background Image

Introduksjonstilbud! Akkurat nå får du
En datadreven juridisk avdeling til kr. 999 per måned

Tilbudet gir deg ubegrenset tilgang på alle Lexolves tjenester i ett år.

I en begrenset periode får våre første kunder tilgang til alle våre tjenester til en introduksjonspris til kun kr. 999 per måned, mot at du binder deg til å abonnere på Lexolve i ett år.

Abonnementet gir deg tilgang til:

 • Alle våre autogenererte løsninger og anbefalinger
 • Alle våre smarte dokumentmaler
 • Juridisk arbeidsområde for ansatte, kunder, leverandører og selskapet
 • Juridisk arkiv for dine oppgaver og dokumenter
 • Digital signering med epost og bankID
 • Tilgang til å spørre våre jurister om du står fast
 • Påminnelser og kundesupport
 • Ubegrenset antall brukere

Ps: Mange lurer på hvorfor Lexolve er så rimelig. Årsaken er at vi ønsker at selskaper som er en god match med oss skal bruke Lexolve til alle de juridiske oppgaver de har, uten å føle på begrensninger nå i starten. Da lærer vi mest mulig, raskest mulig. Du og dine kollegaer får hjelpen dere trenger. Vinn-vinn.

Ofte stilte spørsmål

Dette er en funksjon vi arbeider med. Vi vil uansett alltid anbefale deg å lage avtaler hos oss. Da får du:

 • Avtaler utarbeidet av våre jurister
 • Mulighet til å slippe å skrive inn samme informasjon neste gang du lager samme type avtale eller andre avtaler med samme informasjon
 • Avtalen lagret i en plattform hvor du kan samle alle juridiske avtaler i selskapet
 • Signert den juridiske avtalen digitalt
 • Mulighet til å kontakte våre jurister når det oppstår en utfordring eller du selv ikke finner svar.

Om du ønsker å fortsette og bruke dine egne avtaler kan du bruke plattformen til å gå sammenligne med flyten og prosessen på våre avtaler. Da får du sjekket at du har husket å få med viktige punkter du kanskje ikke har tenkt på. Samtidig får du veiledning om vanlig markedspraksis.

Akkurat nå har du “spør juristen” inkludert i introduksjonstilbudet vårt. Jo før du blir kunde, desto større mulighet har du til å få hjelp av en jurist. Vi ønsker å lage en plattform som kan hjelpe deg å løse mest mulig selv, og hvor du vet at du får alt riktig fra start. —> Snakk med oss og bli kunde nå!

Da kan du bruke våre guider eller sammenligne våre avtaler med dem du har fått. Det hjelper deg å forsikre deg om at avtalen dekker det du og din kontraktspart har blitt enig om. Vi gir deg samtidig hjelp til å forhandle.

I dag får du generell veiledning over hva det kan være lurt å se etter når du har mottatt en avtale - men du får ikke hjelp av våre jurister til å se på en spesifikk avtale du har mottatt. Hvis du setter opp dine avtaler gjennom Lexolve tar vi deg gjennom viktige punkter og elementer du bør ta stilling til. Du får også informasjon underveis slik at du er klar over hva vilkårene du setter opp betyr og hva du forplikter deg til.

Dette er en tjeneste vi ønsker å utvikle og vi trenger å forstå hva dere trenger og ønsker av oss. Gi oss gjerne beskjed om hva som er viktig for deg og hva du ønsker vi skal bistå med. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du nyheter rett inn i innboksen!

Yes, det får du! Standardvilkårene dine er hjerte i forretningen din, mener vi. Ved å bruke Lexolve er du trygg på du at dine forretningsrutiner og beslutninger er ivaretatt og at du vet hva du har ansvar for.


Alt juridisk innhold i Lexolve er laget og kvalitetssikret av jurister. Vi har laget smarte guider og prosesser så du kan løse de fleste juridiske behov selv - men om du er usikker på om du har fått en anbefaling eller råd som passer for deg - kan du spørre oss om hjelp.

Hvis du setter opp kontraktene dine gjennom Lexolve, har våre jurister satt opp et steg for steg. Det er enkelt for deg å følge stegene og lage avtaler. Du får informasjon og veiledning underveis som forklarer deg hva ting betyr ,hjelp til å ta valgene og hvilken betydning de vil få. I tillegg kan du lese deg opp på emner du lurer på og når kontakter oss for teknisk hjelp eller å sende spørsmål til  våre jurister.

Vi ønsker alltid å hjelpe deg litt videre, og kan ofte gi en anbefaling om hvor du bør lete eller spesialister du kan spørre. I blant kan vi vise deg til konkrete samarbeidspartnere.

Ikke på plattformen, men flere av dokumenter kan du lage på engelsk. Du må huske på at våre dokumenter er kun utarbeidet fra norsk rett med eventuelle tvister  henvist til norske domstoler.

Ofte kan du bruke avtaler og vilkår du lager i Lexolve også i internasjonale handler, men husk at disse er laget så de kan håndheves etter norsk lov. Dere bør derfor også sjekke reglene i det landet som er aktuelt.

Background Image
Kom i gang med din lille juridiske avdeling
Kom i gang med din datadrevne juridiske avdeling
Lexolve forenkler dine juridiske oppgaver og behov fra start til slutt.