Generalforsamling - fullmakt

Fullmakt slik at aksjonærer kan sende en annen person.
Av Frøysaa & Bjørkgaard
Logg inn og bruk

Om dokumentet:

Aksjeloven har oppstilt en rekke krav til årlig oppfølging og hvordan saker skal behandles av de forskjellige organene i et selskap. Styret skal blant annet innkalle til generalforsamlingen. Den skal avholdes innen seks måneder etter hvert regnskapsår. I dokumentserien vi har laget for Lexolve Markedsplassen om håndtering av aksjonærer og styre har vi laget dokumenter som tar for seg nettopp dette.

Noen ganger hender det at en aksjonær ikke kan møte selv, og velger å sende en annen person med fullmakt. I de tilfellene må vedkommende ta med fullmakt - som er dette dokumentet.

Dersom du har spørsmål knyttet til aksjonær- eller styrearbeid, eller ønsker å tilpasse dokumentene til din bedrift, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Spesielt nyttig for:

- Dersom en skal sende en med fullmakt på generalforsamling

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Les mere om Frøysaa & Bjørkgård >