Generalforsamling - innkalling

Innkalling til generalforsamling i tråd med styremøteprotokollen.
Av Frøysaa & Bjørkgaard
Logg inn og bruk

Om dokumentet:

Aksjeloven oppstiller en rekke krav til årlig oppfølging og hvordan saker skal behandles av de forskjellige organene i et selskap. Styret skal blant annet innkalle til generalforsamlingen. Den skal avholdes innen seks måneder etter hvert regnskapsår. I dokumentserien vi har laget for Lexolve Markedsplassen om håndtering av aksjonærer og styre, har vi laget dokumenter som tar for seg nettopp dette.

Styret skal legge ved en protokoll fra styremøte før innkallingen til generalforsamlingen. Dette dokumentet oppfyller lovens minstekrav for slik innkalling, og er i tråd med styremøteprotokollen vi har laget i samme serie.

Dersom du har spørsmål knyttet til aksjonær- eller styrearbeid, eller ønsker å tilpasse dokumentene til din bedrift, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Spesielt nyttig for:

- Styreleder som skal innkalle til generalforsamling.

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Les mere om Frøysaa & Bjørkgård >