Generalforsamling - protokoll

Protokoll for hva som ble gjennomgått og hvilke beslutninger som ble tatt.
Av Frøysaa & Bjørkgaard
Logg inn og bruk

Om dokumentet:

Aksjeloven oppstiller en rekke krav til årlig oppfølging og hvordan saker skal behandles av de forskjellige organene i et selskap. Styret skal blant annet innkalle til generalforsamling. Den skal avholdes innen seks måneder etter hvert regnskapsår er avsluttet. I dokumentserien vi har laget for Lexolve Markedsplassen om håndtering av aksjonærer og styre har vi laget dokumenter som tar for seg nettopp dette.

Etter avholdelse av generalforsamling skal det skrives ned hva som ble gjennomgått og hvilke beslutninger som ble tatt. Dette dokumentet oppfyller lovens minstekrav for slik protokoll, og er i tråd med innkallingen vi har laget i samme dokumentserie.

Dersom du har spørsmål knyttet til aksjonær- eller styrearbeid, eller ønsker å tilpasse dokumentene til din bedrift, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Spesielt nyttig for:

- Avholdelse av generalforsamling

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Les mere om Frøysaa & Bjørkgård >