Styremøte - protokoll

En mal for protokoll fra styremøte med saker som skal behandles.
Av Frøysaa & Bjørkgaard
Logg inn og bruk

Om dokumentet:

Når man driver et selskap har loven oppstilt en rekke krav til årlig oppfølging og hvordan saker skal behandles av de forskjellige organene i et selskap. Styret skal blant annet innkalle til generalforsamlingen som skal avholdes innen seks måneder etter hvert regnskapsår. I dokumentserien vi har laget for Lexolve Market om håndtering av aksjonærer og styre har vi laget dokumenter som tar for seg nettopp dette.

Før innkalling og avholdelse av generalforsaming skal styret blant annet legge frem forslag til generalforsamlingen. Protokoll fra dette styremøtet skal vedlegges innkallingen til generalforsamlingen. Dette dokumentet oppfyller lovens minstekrav for slik protokoll, og er i tråd med innkallingen vi har laget i samme dokumentserie.

Dersom du har spørsmål knyttet til aksjonær- eller styrearbeid, eller ønsker å tilpasse dokumentene til din bedrift, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Spesielt nyttig for:

- Styreleder som skal sende innkalling til generalforsamling

Vær oppmerksom på:

- Protokoll fra styremøtet skal vedlegges innkallingen til generalforsamling

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Les mere om Frøysaa & Bjørkgård >