Våre jurister | Lexolve

Vi gjør forretningsjuss enkelt, tilgjengelig og effektivt

Våre jurister

Lexolve jurister

Vi gjør forretningsjuss enkelt, tilgjengelig og effektivt

Juridisk hjelp til fast lav pris? Kvalitet trenger ikke å være dyrt. I Lexolve bruker vi jurister til å hjelpe deg i hele prosessen fra A til Å. De setter opp valgene du må ta og det juridiske innholdet som gir deg en ferdig kontrakt. De sørger for at du får praktiske tips, veiledning og svar på dine spørsmål, og at du får med alle punktene du bør ha med i kontrakten! Hvem er de? Våre jurister har til sammen over 70 års erfaring med å rådgi alt fra små bedrifter til store konserner. De har erfaring fra økonomi, med å starte egen egen bedrift, og vet hvordan man driver butikk og forretningsutvikling.

Merete Nygaard

Merete Nygaard, Gründer av Lexolve

Merete rådga oppstarts- og teknologiselskaper i nærmere ti år, før hun startet Lexolve. Lexolve ble opprettet for å gjøre det enklere og rimeligere for bedrifter å få tilgang på juridisk ekspertise.

Heidi Daaland

Heidi Daaland, Juridisk direktør

Fra å ha drevet familiens kaffebutikk til forretningsjuss i PwC, har Heidi både erfaring med å drive selskap og å rådgi selskaper med alt fra kontrakter, arbeidsforhold og transaksjoner.

Lynne Skajaa

Med over 30 års erfaring fra advokatfirmaer i Norge og i Storbritannia, er Lynne ekstremt god på kommersiell juss og på å forstå hva selskaper egentlig trenger - og gjerne før det oppleves som et problem.

Gjør Lexolve til din lille juridiske avdeling! Da bygger du selskapet ditt på et fundament av juss. Å få den rett på første forsøk lønner seg alltid.

Hva er legaltech?

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!