Fremtidens juridiske tjenester

Fremtidens juridiske tjenester - vi nærmer oss

Hvordan vil fremtidens juridiske tjenester se ut? Her er noen gode innspill fra vår LegalTech ekspert og CEO, Merete Nygaard.

Merete Nygaard / SIST OPPDATERT 22. mars 2024

EmailFå nyhetsbrevChatBe om å bli kontaktet

Det er nå fire år siden jeg forlot livet som forretningsadvokat. Jeg hadde da, som nå, et ønske om å gjøre det enklere for små bedrifter å få tilgang til den juridiske hjelpen de har behov for i sin virksomhet uten å bli forhindret av for høye timepriser hos advokat. I dag løper mange mindre bedrifter unødvendig risiko fordi de ikke har den juridiske informasjonen de trenger for å gjøre gode forretningsbeslutninger.

Jeg så at den tradisjonelle måten å levere juridiske tjenester ikke løste dette problemet og at om vi skulle gjøre noe med dette måtte vi tenke helt nytt.

Dette var årsaken til at jeg startet Lawbotics (senere Lexolve) - og fikk med meg et sterkt team innen teknologi, design thinking og lean metodikk for å retenke hvordan vi kan gjøre jus mer transparent, tilgjengelig og kostnadseffektivt for den som har et juridisk behov.

I dag har vi kommet et stykke på vei. Vi har laget en nyskapende teknologi som gjør at du selv kan lage digitale og sikre juridiske dokumenter, hvor du blir guidet steg for steg til å ta riktige valg. Mer enn 60,000 brukere har lagd juridiske dokumenter med Lexolve, og tilbakemeldingen som går igjen er at dette er veldig enkelt å bruke, sparer tid og kostnader, og gjør det enklere for ikke-jurister å forstå juridiske konsekvenser.

Nå er det på tide å ta dette et skritt videre. Sammen med lanseringen av et splitter nytt brukerområde for å håndtere de juridiske dokumentene du har i din bedrift, legger vi også grunnlaget for å automatisere mer av arbeidet som tradisjonelt blir utført av en advokat – slik at du får den juridiske informasjonen du trenger til å gjøre gode forretningsbeslutninger.

Fremover kommer det flere nyttige maler og guider som dekker spesifikke behov for ulike selskapstyper. Det skal det bli mulig å spørre Lexolve om det du lurer på, og vi vil komme med anbefalinger om hva du bør tenke på basert på hvilken virksomhet du driver.

Alt dette er ikke gjort over natta, og vi er avhengig av dedikerte & tålmodige brukere som hele tiden forteller oss hva de har behov for for å lage en best mulig tjeneste.

Vi inviterer derfor deg som ønsker en bedre tjeneste for å løse din virksomhets juridiske behov til å være med i utviklingen av neste generasjon av juridiske tjenester.

Bli med på evolusjonen.

EmailFå nyhetsbrevChatBe om å bli kontaktet