Priser og produkter | Lexolve

Beregn din pris

HR & Arbeidsliv

for personalledere

 • Avtaler og prosesser for ansettelse, innleie og konsulentbruk
 • 5 brukere
 • 50 signeringer med BankID/epost
 • Kontraktshåndteringssystem
 • Jusschat

1095,- PER MÅNED

VELG DENNE MODULEN

Kjøp & Salg

For salgsteamet

 • Avtaler for innkjøp og salg av produkter og tjenester
 • 5 brukere
 • 50 signeringer med BankID/epost
 • Kontraktshåndteringssystem
 • Jusschat

1095,- PER MÅNED

VELG DENNE MODULEN

Styre & Aksjonær

For ledelsen og styret

 • Avtaler for aksjer og aksjonærer, styrearbeid, GF-modul og incentivprogram
 • 5 brukere
 • 50 signeringer med BankID/epost
 • Kontraktshåndteringssystem
 • Jusschat

1095,- PER MÅNED

VELG DENNE MODULEN

Rådgiver

For advokater/regnskapsførere

For deg som er rådgiver og trenger tilgang på gode verktøy for å løse behovene til kundene dine.

4995,- PER MÅNED

 • Alle Lexolve sine avtaler og dokumentmaler
 • 5 brukere
 • 50 signerte dokumenter per måned
 • Kontraktshåndteringssystem

Ofte stilte spørsmål

Ja! Er selskapet ditt under 1 år kan vi gi deg et godt tilbud på alle våre pakker. Skriv til oss i chatten eller book et uforpliktende møte her:
https://meetings.hubspot.com/jtjomsland

Ja! Du får 10 digitale signeringer gratis når du lager selskapskonto i Lexolve. Du kan bruke dem på:

i) Egne avtaler du laster opp i Lexolve og sender til signering, og

ii) Avtaler du lager i Lexolve, enten som enkeltkjøp eller som del av en prisplan.

Du kan enkelt kjøpe ekstra signeringer når du har behov for det.

Vi ønsker at du blir 100 % fornøyd når du kjøper enkeltavtaler eller program.

Du får derfor en garanti om at dersom avtalen ikke sto til din forventning, og du gir oss beskjed innen 3 dager etter kjøpet, så får du ikke noe faktura om vi ikke klarer gjøre deg fornøyd!

Vi veileder alle i valg av produkt, navigering i produktet og oppklaring av spørsmål når du bruker produktene - dvs. oppklaring av hjelpetekst og om et spesifikt produkt passer til en spesifikk situasjon.

Eksempler på veiledning:

Veiledning og hjelp gis på chat eller salgssamtaler book demo.


Alltid fornøyd: Du kan innen 3 dager klage på kjøpet. Vi gjør da vårt ytterste for å få deg fornøyd igjen eller du slipper å betale.

Når du er ferdig med et dokument, får du muligheten til å be om at en av våre jurister gjør en gjennomgang av avtalen mot et mindre beløp. Du kan også kjøpe ekstra tilpasninger og forslag til standardklausuler.

Ved kjøp av et program, samt vår Solve eller Evolve plan, kan du stille våre jurister fagsspørsmål du har i chatten. Hver gang du lager en avtale får du også mulighet til å kjøpe gjennomgang og/eller tilpasning av avtalen.

 • Eksempel på hvilken tilpasning som du kan be om:
  • “Jeg ønsker meg en strengere IPR klausul som også dekker kompensasjon for kjøp av oppfinnelse”  eller “Jeg ønsker mer detaljert regulering av fastlåste situasjoner i aksjonæravtalen.”

Ved kjøp av Solve og Evolve har du juridisk faghjelp inkludert. Det betyr at du uten tillegg i prisen kan få:

 • Svar på spørsmål rundt hvordan Lexolve-klausuler skal forstås
 • Svar på spørsmål innenfor arbeidsliv, styret og aksjonærer og kommersielle avtaler.
  • Eksempel på hva du kan spørre om:
   • Arbeidsliv: “Kan jeg begrense sykelønnen til 6G om jeg ikke har avtalt å dekke full lønn ved sykdom i arbeidsavtalen”?
   • Styret/aksjonær: “Hele styret mitt har gått av. Kan jeg som daglig leder kalle inn til generalforsamling for å velge nytt styre? ”
   • Kunder: “Kunden min har ikke betalt siste regning. Kan jeg etter avtalen jeg lagde i Lexolve holde tilbake tjenestene mine?”

Ja - for hver avtale du inngår kan du velge å kjøpe ekstra hjelp til å gå gjennom avtalen eller tilpasse avtalen. I en gjennomgang av avtalen vil juristen gjøre en vurdering av avtalen og endringene du har gjort.

Ønsker du å tilpasse avtalen mer, så kan du be om å få snakke med en jurist. Dere vil sammen identifisere om du kan tilpasse med standardklausuler, eller om selskapets virksomhet gjør at dere burde ha mer skreddersøm av avtalen for å fjerne juridisk risiko.

Lexolve har juridisk veiledning for det meste små bedrifter trenger - innen arbeidsliv, for håndtering av styret og aksjonærer, og for å inngå avtaler med kunder og leverandører. Vi har over 40 juridiske produkter innen disse områdene, og løser over 200 juridiske behov. Spør oss i chatten om du lurer på noe spesifikt om hva vi dekker. Vi lanserer stadig nye produkter - og kanskje er det du ønsker deg rett rundt hjørnet.

Vi tilbyr i dag ikke juridisk hjelp til å vurdere din konkrete sak. Vi kan heller ikke hjelpe med skattespørsmål, spørsmål som berører GDPR/personvern, registrerte rettigheter som varemerke, patent og design, regulatoriske regler som gjelder spesifikke bransjer, slik som helse eller byggestandarder og tvistesaker. Lurer du på slike spørsmål vil vi istedenfor ofte kunne peke deg i riktig retning for hvem du kan spørre, både i det offentlige (som har gratis veiledningsplikt) og partnere vi jobber med. Så ikke nøl med å spørre, vi veileder gjerne.

Ja! Du kan nå laste opp dine egne avtaler til Lexolve, så du får alt på et sted.

Da har du to valg:

i) Du kan du bruke våre guider eller sammenligne våre avtaler med dem du har fått. Det hjelper deg å forsikre deg om at avtalen dekker det du og din kontraktspart har blitt enig om. Dette er inkludert i alle abonnementene våre.

ii) Du kan be om en kontraktsgjennomgang fra våre jurister. Du får da et tilbud, og om du akseptere hjelper vi deg komme helt i mål med forhandlingen.

Google oppdaterer ikke utdaterte råd, og hjelper deg ikke når du står fast. Det gjør Lexolve!

Alt juridisk innhold i Lexolve er laget og kvalitetssikret av jurister. Våre kunder synes det er genialt å lage avtaler i Lexolve, fordi de får hjelp til å ta gode valg, når de lager avtalen. Vi hjelper deg tenke på alt du bør tenke på får å unngå setninger som kan bli dyrt for deg. Og om du trenger hjelp av jurist til å lese gjennom avtalen eller foreslå tilpasninger, - så kan du kjøpe det til en gunstig pris.

Ja! De fleste avtalene våre er også på engelsk - og du kan enkelt bytte språk på avtalen bare ved å trykke på en knapp! Alle avtalene er lagd etter norsk lov - men spør oss om du trenger avtaler som du skal bruke internasjonalt. Vi kan nemlig tilby avtaler etter engelsk lov også.

Språket på plattformen er foreløpig på norsk, men dette endrer seg snart. Si fra i chatten om du vil vi skal holde deg oppdatert!

Ofte kan du bruke avtaler og vilkår du lager i Lexolve også i internasjonale handler, men husk at disse er laget så de kan håndheves etter norsk lov, og det derfor kan by på utfordringer å få avtalen igjennom om det oppstår tvist.

En løsning kan være å bruke engelsk lov og voldgift. Du kan kjøpe avtaler av Lexolve som er lagd etter engelsk rett og få råd til hva du bør gjøre for at avtalene står seg best mulig. Skriv hva du trenger i chatten og be oss om et tilbud!

Lurer du på noe mer? Ta kontakt med oss på chat eller book en samtale med oss idag!