Oslo Legal Tech Meetup | Lexolve
Se mer

Oslo Legal Tech meetup

Lexolve står bak Oslo Legal Tech Meetup - ett av verdens største community for legaltech. Meld deg inn og bli invitert til alle våre arrangementer!

Oslo Legal tech meetup på Mesh

Vi startet Oslo Legal Tech Meetup i 2017 fordi vi ønsket å skape et miljø for den nye bølgen av advokater, gründere og teknologinteresserte som er interessert i å diskutere hvordan teknologi kan bli brukt til å disruptere, innovere og forbedre den tradisjonelle advokatbransjen i Norge. Siden 2021 har Oslo Legal Tech Meetup blitt arrangert i samarbeid med Legal Innovation Lab Oslo på juridisk fakultet.

I dag er dette meetupet en sentral del av det norske økosystemet for legal tech. Vi arrangerer 4-5 meetups i året.

OLTM er også et av verdens største community for legaltech interesserte, og vi skal ikke gi oss med det første. Bli med oss på kommende meetups, som involverer alt fra demo & drinks kvelder, paneldiskusjoner, faglige innlegg fra legal tech selskaper, teknologer, designere, advokater, akademia, innovatører. Sammen lager vi en god møteplass.

Hvem er Lexolve?


Lexolve er Norges ledende legaltech selskap. Vi eksisterer fordi det frem til nå har vært altfor vanskelig og kostbart for små bedrifter å få den juridiske støtten de trenger. Det forsøker vi å gjøre noe med.

Vår visjon er at alle små bedrifter skal ha en liten juridisk avdeling.

En liten, datadreven juridisk avdeling som gir støtte til å ta gode juridiske valg som passer deg og selskapet ditt. Vi bruker maskinlæring, kunstig intelligens og gode gammeldagse jurister til å veilede små selskaper, og kan derfor tilby selskaper noe de egentlig ikke har råd til. En liten juridisk avdeling du kan abonnere på. Her kan du lese om løsninger vi leverer.

Vi heier på alle initativer som forenkler tilgangen til juss. Derfor har vi startet Oslo Legal Tech Meetup og satt i gang Oslo Legal Hackathon. Har du lyst til å hilse på oss så finner du oss der!

Superdame
Bli med på neste meetup!