Lexolve utvider produktteamet! | Lexolve

Lexolve utvider produktteamet

Vi fortsetter å vokse og er veldig fornøyde med at Ole-Magnus Aker har startet som Senior Software Engineer her i Lexolve. Han kommer fra stillingen som Engineer Manager i Schibsted.

Merete Nygaard
Merete Nygaard

Gründer og daglig leder

15+års erfaring med juss som forretningsadvokat og gründer.

Sist oppdatert 03. april 2024

Ole Magnus AkerOle Magnus Aker

Vi fortsetter å vokse og er veldig fornøyde med at Ole-Magnus Aker har startet som Senior Software Engineer her i Lexolve. Han kommer fra stillingen som Engineer Manager i Schibsted.

Ett kupp for Lexolve, resten av teamet og våre kunder”, sier CTO Sverre. “Ole-Magnus er utrolig analytisk, faglig dyktig og engasjert i problemet vi løser, og ikke minst en utrolig hyggelig person å jobbe med! Jeg har vært kollega med Ole-Magnus før, og det var ikke tvil om at jeg hadde lyst å jobbe med ham igjen.”

Ole-Magnus er software engineer fra NTNU, og var allerede under studiene med på å starte selskapet som ble Tise. Etter å ha vært over syv år borte fra startupmiljøet i roller som som konsulent for Netlight og Engineering Manager i Schibsted, er Ole-Magnus endelig tilbake hvor han liker seg best: I skjæringspunktet mellom teknologi- og forretningsutvikling!

Hans erfaringer fra å drive selskap selv gjør han ekstra motivert for å delta i oppdraget om å gjøre det mye enklere for små selskaper å løse sine juridiske oppgaver og behov. Vi har stilt ham tre kjappe spørsmål:

Hva fikk deg til å starte i Lexolve?

“Muligheten for å bli med i en startup som har som mål om å bruke kunstig intelligens og data for å lage neste generasjons juridiske tjenester var en altfor spennende mulighet til å takke nei til! Og så langt har Lexolve virkelig innfridd forventingene!” sier han om overgangen til Lexolve.

Hvordan er du å jobbe med?

Jeg er en ganske omgjengelig person og liker å løse problemer gjennom diskusjoner - og er derfor veldig glad i å jobbe i team! Jeg er også litt utålmodig, men det tror jeg er en positiv egenskap i et startup.”

Hva gjør du når du ikke Lexolver problemer?

Min halvannet år gamle sønn tar ganske mye av tiden min, men ellers er jeg glad i å spille både fotball og håndball med venner, og jeg prøver også å gå på langrenn om vinteren.

Vi - Ole-Magnus nye kollegaer - kan også røpe at Ole-Magnus også er en habil bordtennisspiller, en god lagspiller og utfordrer! Vi gleder oss til fortsettelse med Ole-Magnus på laget!

Og du? Lexolve skal vokse enda mer… vi ser blant annet etter en senior UX designer, flere software engineers, data scientist og growth product manager!

Du kan også lese litt mer om prosjektet vårt i denne artikkelen i Dagens Næringsliv:)