Devos | Lexolve

- Glad jeg fant dere som har alt i samme plattform

Kim Grytøyr , Daglig leder & Utvikler

Devos
Kim

Kim Grytøyr er utvikler og selvstendig konsulent i sitt eget firma, Devos AS, i Bodø. Han er også en av våre ferskeste kunder inn den digitale døren. Jeg ville høre hva som gjorde at han valgte Lexolve. La oss kalle det en sommerprat.

Kim har tidligere skrevet avtalene sine selv, og brukt flere forskjellige plattformer for lagring og signering. Nå er han glad for å få det profesjonalisert og samlet på ett sted.

- Hei Kim. Velkommen til Lexolve. Er du klar for en liten sommerprat?
- Kjør på!

- Hvor hørte du om oss?
-Jeg søkte etter en mal på “Fortrolighetsavtale”. Jeg fant dere i DuckDuckGo. Jeg hadde ikke hørt om dere før, så jeg klikka meg inn og gjorde research på dere.

-Aha. Hvor gjorde du research?
-Jeg pleier alltid å sjekke litt rundt, når jeg oppdager en ny tjeneste. Jeg søkte på Proff.no og leste litt om dere i nyhetsartikler osv.

-Hvordan opplevde du registreringen og å komme i gang?
-Jeg synes det var enkelt å finne frem. Jeg fant jo akkurat en slik avtale jeg var ute etter.

-Fortell litt om selskapet ditt
-Devos er et lite AS hvor jeg er eneste ansatt. Jeg jobber som utvikler og konsulent, så jeg har to kunder som tar opp nesten all tid.
Jeg har kanskje 6-7 kunder totalt. Jeg har jo ikke bygget noe tilsvarende som dere, men derimot mye backend internverktøy. Så jeg sitter jo og lager sånt hele dagen.

-Hva gjorde at du valgte Lexolve-abonnement fremfor å kjøpe enkeltavtaler?
- Jeg har ikke gode nok oppdragsavtaler, så jeg har tenkt at jeg måtte skrive mine egne. Jeg tenkte at jeg trengte det, i tillegg til NDA. Og det var jo ikke skrekkelig dyrt. Jeg har sittet med google docs og Postens signeringsløsning i det siste, som ble litt tungvint. Så fant jeg dere som hadde alt i samme plattform. Så da kan jeg jo bruke det til de andre dokumentene også.

-Hva gjorde at du valgte Core istedenfor Solve ?
-Jeg har et veldig enkelt firma og tenkte at jeg kunne oppdatere til Solve senere.

-Det kan du selvfølgelig. Nå som du er abonnent må du jo få maks ut av abonnementet ditt. Hvilke andre ting tror du at du vil bruke oss til?
-Arbeidsavtalen er aktuell. Agentavtalen også. Og kanskje noen av de andre med aksjer, men ikke akkurat nå. Oppdragsavtale og rammeavtale er viktig. Det må jeg fikse. Jeg har stort sett faste kunder jeg jobber med over lang tid og som ofte er folk jeg kjenner, men jeg tror det er greit å ha avtaler på plass.

-Hva hadde vært alternativet til å bruke Lexolve?
- Å fortsette med Google Docs, og bruke Posten for signering. Noe av det jeg har skrevet selv var basert på noen maler jeg fant. Jeg ville brukt en kompis som kan litt juss, til å se gjennom. Det at signeringen og bankid er en del av produktet deres, er veldig mye enklere.

-Har du andre du kjenner som du kan anbefale oss til?
- Ja, jeg har en kamerat som er veldig opptatt av juss. Jeg skal tipse han om dere. Han vil sikkert gjøre litt selv.

-Supert! Vi har fri tekstredigering. Der kan han leke seg. Og hvis han blir usikker, kan dere booke en
gjennomgang med jurist. Da kan vi gå gjennom det dere har lagt til selv, om dere er usikre.

Velkommen til Lexolve, Kim, og god sommer!
- God sommer!