Subtrackr | Lexolve

- Vi ønsket å bygge et solid juridisk fundament fra starten

Mads Skraastad , CEO

Subtrackr
Mads

En oppstartsfase betyr ofte at noen i teamet må bryne seg på helt ukjente fagfelt og oppgaver. Juss er ofte én av dem. I Subtrackr ble de raskt enige om å bruke Lexolve som en juridisk samarbeidspartner som ga forutsigbarhet og trygghet fra start.

Stor variasjon av løsninger

For Mads var det viktig med god støtte – uten overraskende regninger.

– Før jeg fant Lexolve unngikk jeg rett og slett å involvere jurister, selv om det var mye jeg lurte på. Jeg var redd for å bli overrasket med en dyr regning i etterkant, forteller Mads.

Nå har Mads og kollegene brukt Lexolve til en rekke oppgaver og fått juridisk støtte siden 2021. Det har gitt dem tid til å oppdage flere av løsningene i Lexolves verktøykasse etter hvert som Subtrackr som selskap og behovene har utviklet seg.

– Vi har brukt Lexolve til mye! Alt fra hjelp til å opprette juridiske dokumenter til personvern og oppfølging fra juristene. Det har utelukkende vært en positiv opplevelse, konstaterer han.

Mer tid til det vi er gode på

Det var ikke de juridiske oppgavene som var motivasjonen til Mads da han var med å starte Subtrackr. For han og teamet handlet det om å skape en tjeneste som leverte markedets enkleste og beste løsning for markedsanalyser og kontraktshåndtering. Det var dét han ville bruke tiden sin på, men da trengtes støtte fra andre.

– Å få hjelp med det juridiske gir oss mer tid til det vi er gode på. Vi bruker mindre tid på administrative, juridiske oppgaver og vi vet at disse løsningene blir riktig fra start. Da unngår vi også å bruke mye tid på å endre noe i etterkant. Vi er trygge på at alt Lexolve leverer er godt utarbeidet, forteller han.

Enkelt og forståelig

Det er ekstra hyggelig når selskap finner hverandre i en forkjærlighet for teknologi og enkelhet. For Subtrackr var det helt naturlig å velge Lexolve.

– For oss var det et stort pluss at Lexolve var en del av teknologiverden, akkurat som oss, men med automatiserte juridiske tjenester. Da var det en helt naturlig partner for oss, forteller Mads.

Helt siden oppstart har kundeopplevelsen vært god, og lett å forholde seg til.

– Det er enkelt og raskt å komme i kontakt med Lexolve og få hjelp. Men det beste er kanskje at jeg får hjelp på et språk jeg forstår – ikke et tungt, teknisk språk. Vi er ikke jurister selv, men trenger å ha en forståelse av hva jussen innebærer. Det bør ethvert selskap som ønsker å satse ha, avslutter han.