Vouch | Lexolve

- Lexolve gir full kontroll på alle ansettelser

Håkon Høgetveit , Daglig leder & medgründer

Vouch
Dr. Imon Barua
«Vi inngår alle arbeidsavtaler med Lexolve. Men ikke bare det. Alt av styrearbeid og dokumentasjon rundt kapitalinnhentinger håndteres også i Lexolve.»

Vi går god for Håkon Høgetveit, daglig leder og en av gründerne bak Vouch, en innovativ rekrutteringsplattform hvor folk kan anbefale gode kandidater til bedrifter som ansetter.

Med hjelp av Vouch kan selskaper engasjere egne nettverk og Vouch’s voksende brukerbase i jakten på den perfekte kandidaten.

Dersom tipset leder til ansettelse, utløser det en belønning til tipseren. Vouch gir deg med andre ord muligheten til å komme i kontakt med kandidater som ellers ikke hadde havnet i søknadsbunken.

Som ihuga fan av Donnie Brasco, husker vi godt da Lefty (Al Pacino) “vouchet” Donnie (Johnny Depp), men nok om det.

Vi i Lexolve kjenner godt til kjernekonseptet i Vouch. Det å gjøre tunge og manuelle oppgaver enkelt og mer effektivt. Vouch og Lexolve i kombinasjon gir raske og kostnadseffektive rekrutterings- og ansettelsesprosesser.

Vi har selv brukt Vouch til å finne nye kandidater, og inngått arbeidsavtalen med Lexolve (selvsagt). Hva gjør dere i Vouch når dere ansetter?

– Der tenker vi nok likt. Alle i Vouch har blitt vouchet for. Og vi inngår alle arbeidsavtaler med Lexolve. Men ikke bare det. Alt av styrearbeid og dokumentasjon rundt kapitalinnhentinger håndteres også i Lexolve.

Ikke tilfeldig at vi har funnet hverandre. Men hvordan kom dere over oss?

– Jeg ble anbefalt å bruke Lexolve fra andre i startup-miljøet og testet løsningen i et par uker. Samtidig fikk jeg god oppfølging fra produktteamet som også la frem den fremtidige visjonen med løsningen.

«Greier jeg måtte sette av søndag ettermiddag til kan jeg nå håndtere raskt mandag morgen i stedet.»

Og enda en takk må vi takke vår familie i startup miljøet for støtte og anbefalinger. Hva var utslagsgivende for at dere valgte Lexolve?

Det å kunne ha én løsning for å utarbeide, håndtere og lagre alt papirarbeidet knyttet til ansettelser, styrearbeid, kundeavtaler og annet. Samtidig som man kan være trygg på at maler til enhver tid er oppdatert med siste lovkrav – i motsetning til å bruke det samme, utdaterte Word-dokumentet som mal i all fremtid.

Loven kan vi! Hvilket produkt eller produkter har dere fått mest nytte av?

– Håndtering av ansettelser, samt styrearbeid og generalforsamlinger. Samtidig er det en bonus at man kan bruke Lexolve til å signere kontrakter på ad hoc-basis også og lagre viktige dokumenter på samme sted så man i praksis har et velfungerende datarom på plass fra dag én.

Bonuser er vi glad i! Så det lille skrytspørsmålet til slutt. Hva er det beste med Lexolve?

«Enkelt og intuitivt å bruke. Med rask og god support på chat..»

– Enkelt og intuitivt å bruke. Med rask og god support på chat. Greier jeg måtte sette av søndag ettermiddag til kan jeg nå håndtere raskt mandag morgen i stedet. Det er verdifullt for en som kombinerer start-up og familieliv.

Vi takker for praten med Håkon og sier som Lefty: If I say you're a friend of mine, that means you're connected. If I say you're a friend of ours, that means you're a made guy. If I introduce you, I'm responsible for you. Anything wrong with you, I go down.”

Les mer om Vouch her: www.vouch.no