Juridisk fagstøtte | Lexolve

Jusschat for HR, selskapsrett og kontraktspørsmål

Vi kombinerer AI-teknologi med juridisk ekspertise for å gi deg umiddelbare svar fra kilder du kan stole på. Våre jurister er også tilgjengelige via chatten.

Skjermbilde av chat

Juridisk ekspertise uten tillegg i prisen

Våre jurister har 50+ års erfaring fra å rådgi små og store selskaper. Deres råd er automatisert inn i avtaler, prosesser og i jusschatten.

heidi daaland

Få svar fra kilder du stoler på

Vi bruker AI-teknologi til å generere automatiske svar basert på offentlige kilder og artikler våre jurister har skrevet. Får du ikke svar automatisk hjelper våre jurister deg.

AI teknologi

95 % elsker kundestøtten vår

Hjelpen er aldri langt unna i Lexolve. Hos oss får du svar raskt, og som regel i løpet av 15 minutter på hverdager mellom kl. 9 og kl. 16.

talking chat

Lexolve svarer som regel i løpet av 15 minutter

Mats fra Subtrackr
Subtrackr

"Lexolve svarer raskt, på et språk som alle forstår, ikke et tungt, juridisk språk som du må være jurist for å forstå. Det liker vi."

Mads Skraastad, CEO
Les hvordan Subtrackr bruker Lexolve

Vanlig stilte spørsmål om juridisk fagstøtte

Siden 2018 har vi i Lexolve samlet på spørsmål og svar rundt arbeidsrett, kontraktsrett og selskapsrett fra hundrevis av bedrifter. Nå bruker vi dette datasettet og offentlige kilder, kombinert med den nyeste AI-teknologien til å svare på juridiske spørsmål du har.

Klarer vi ikke gi deg et svar du kan bruke automatisk - kobler vi på en jurist som gir deg veiledning.

Kombinasjonen av AI-teknologi og jurister - kaller vi jusschat.

Du får svar på spørsmål rundt arbeidsrettjuss, selskapsrett og kommersielle kontrakter. Om det er områder eller spørsmål vi ikke kan svare på, slik som skatt, personvern eller på spørsmål som krever en vurdering, gir vi som regel en anbefaling om hvem som kan svare. Ofte kan du få gratis svar av offentlige kontorer som har veiledningsplikt. Trenger du konkret rådgivning kan vi sette deg i kontakt med en av våre samarbeidende advokater som ofte gir en gratis første vurdering.

Ja, vi tilbyr flere nivåer av avtalegjennomgang, avhengig av hva du trenger. Spør oss om tilbud i chatten!

Er en juridisk co-pilot noe for deg?

Velg når det passer for deg med en prat, så finner vi ut av det sammen.

Lær mer om bruk av teknologi i Lexolve