Juridisk fagstøtte | Lexolve

Få svar fra jurist når du lurer på noe

Av og til trenger du rett og slett litt hjelp - spesielt med juridiske spørsmål. I chatten får du svar på det aller meste innenfor jussen rundt arbeidsavtaler, kundeavtaler og styrearbeid, men du kan også be om kvalitetssikring av avtaler eller en samtale med en jurist.

Skjermbilde av chat

Subtrackr bruker fagstøtte jevnlig

Mats fra Subtrackr
Subtrackr

"Lexolve svarer raskt, på et språk som alle forstår, ikke et tungt, juridisk språk som du må være jurist for å forstå. Det liker vi."

Mads Skraastad, CEO
Les mer om hvordan Subtrackr bruker Lexolve
Jurist Heidi Daaland

Møt juristene i Lexolve

Heidi Daaland

Heidi har en mastergrad i juss og jobbet tidligere i Advokatfirmaet PwC. Hun har 12 års erfaring innen forretningsjuss inkludert kontraktsrett, arbeidsrett, selskapsrett og transaksjoner.
Lynne Skajaa

Møt juristene i Lexolve

Lynne Skajaa

Lynne har mange års erfaring med skriving, forhandlinger og rådgivning om kommersielle kontrakter. Hun er vår mest erfarne forretningsjurist.
Merete Nygaard

Møt juristene i Lexolve

Merete Nygaard

Merete er forretningsadvokaten som ble gründer og startet Lexolve. Hun har 15 års erfaring med å gi råd til oppstarts- og teknologiselskaper, innenfor markedsføringsrett, teknologijuss, IPR, kontrakter, arbeidsrett og tvisteløsning, som forretningsadvokat i advokatfirmaet Wiersholm, Hjort, CLP og Lexolve.

Slik gjør du det

  1. Lag gratis selskapskonto
  2. Finn chatten nede til høyre
  3. Beskriv hva du trenger hjelp med
  4. Juristene kommer tilbake til deg innen en dag
Skjermbilde av chat i Lexolve

Vanlig stilte spørsmål om juridisk fagstøtte

På juridisk fagchat får du svar på juridiske spørsmål av erfarne jurister. Vi svarer raskt og forsøker alltid gi svar på et språk som er enkelt for deg å forstå selv om du ikke er jurist.

Vi svarer på det meste rundt arbeidsforhold, selskapsstyring og kommersielle kontrakter. Om det er områder eller spørsmål vi ikke kan svare på, slik som skatt, personvern eller på spørsmål som krever en vurdering, gir vi som regel en anbefaling om hvem som kan svare. Ofte kan du få svar av offentlige kontorer uten å betale for det. Trenger du konkret rådgivning kan vi sette deg i kontakt med en av våre samarbeidende advokater som ofte gir en gratis første vurdering.

Våre jurister har til sammen cirka 50 års erfaring med juss(!), og har spesialkompetanse innen arbeidsrett, selskapsrett og kommersielle avtaler. Les mer om det juridiske teamet her.

Ja, vi tilbyr flere nivåer av avtalegjennomgang, avhengig av hva du trenger.

På det rimeligste nivået vil vi lese gjennom svarene du har gitt, og gi deg tilbakemelding på om det henger sammen og ser fornuftig ut. Dette koster 495,- for de fleste avtaler.

På neste nivå kan du be oss lese gjennom den og gi tilbakemelding på endringer eller nye klausuler du har lagt til i avtalen etter du har besvart alle spørsmålene. Dette koster 995,- for de fleste avtaler.

Om du trenger juridisk rådgivning av om innholdet passer ditt formål, og/eller en vurdering av om det er noe du mangler - så kan du få hjelp av advokat. Denne tjenesten leveres ikke av oss - men av advokatene vi samarbeider med i Lexolve Advokater, og koster fra 2995.- avhengig av hvor mye du har behov for hjelp til. Les om advokathjelp her.

Trenger du mer hjelp med jussen?

Vi tilbyr også advokathjelp til fastpris gjennom våre partnere

I Lexolve løser du det meste selv, men noen ganger er det lurt å få hjelp.

Strategisk rådgivning, tilpasset kommersiell avtale eller aksjonæravtale? Velg hva som passer deg.

  • Kom i gang med advokat til 2 995,-
  • Få litt advokathjelp til 9 995,-
  • Litt mer advokathjelp til 29 995,-
Er dette noe for deg?

Velg når det passer for deg med en prat, så finner vi ut av det sammen.