Om Lexolve

Vårt team og vår historie

Lexteam

Vårt oppdrag

Lexolve er satt sammen av det latinske ordet for jus "lex" og det engelske ordet for å utvikle/forbedre "evolve" - og vårt mål er å endre hvordan bedrifter får tilgang til juridisk hjelp på.

Lexolve eksisterer fordi det i dag er altfor vanskelig og kostbart for små og mellom store bedrifter å få den juridisk bistanden de trenger for å ta gode forretningsbeslutninger uten juridisk risiko. Dette ønsker vi å gjøre noe med! Vi utvikler teknologi som skalerer juridisk kunnskap, slik at alle bedrifter skal kunne løse sine juridiske behov på en enkel, effektiv og rimelig måte.

Vår misjon er å skape en digital advokatkollega som gir alle bedrifter juridiske superkrefter til å huske på viktige hendelser, kontraktfrister, besvare juridiske spørsmål og lage gode juridiske dokumenter.

Lexolve skal sørge for juridisk trygghet, så du kan konsentre deg om å drive selskapet ditt.

Sammen med deg som bruker Lexolve skaper vi fremtidens juridiske tjenester - som gjør at høye priser, vanskelig tilgang og utilgjengelig informasjon snart er historie.

Bli med på evolusjonen!

Som del av vår visjon omå lukke gapet mellom de som kan jus og de som trenger det - ønsker vi å bidra til å fremme innovasjon i advokatbransjen som helhet. I 2017 tok vi initativ til å lage en møteplass for jus og teknologi interesserte - Oslo Legal Tech Meetup. Dette har nå vokst seg til å bli et av de største legal tech miljøene i verden med over 1500 medlemmer, og vært en grobunn for nye ideer, startupiniativer og informasjonsutveksling - og ikke minst Oslo Legal Hackathon. Bli med på evolusjonen ved å melde deg på en av våre Oslo Legal Tech Meetups!

I 2018 fikk vi med oss en de ledende aktørene i jus og teknologi bransjen for å arrange Oslo Legal Hackathon. I 24 timer jobbet 160+ deltaker i teams for å skape løsninger som gir enklere tilgang til jus. Arrangementet ble gjentatt med stor suksess i 2019, og vi gleder oss til neste gang i 2020. Les mer her: Oslo legal Hackathon.