Om oss | Lexolve
VI DEMOKRATISERER JUSS FOR SELSKAPER

Lexolve er Norges første digitale advokatutfordrer

Lexolve ble stiftet i 2017 og er i dag Norges største plattform for digital juss til bedrifter. Vi står også bak arrangementer som Oslo Legal Hackathon og Oslo Legal Tech Meetup.

hackathon

Vår visjon er at alle selskaper har tilgang til juridisk rådgivning i arbeidshverdagen

Hvert tredje selskap med mindre enn 50 ansatte taper årlig store beløp på grunn av feil de kunne unngått med juridisk rådgivning. Selv om ledere daglig navigerer i juridiske minefelt, har kun 1 av 10 selskap ansatt jurist eller bruker advokat jevnlig.

Det hjelper ikke at de aller fleste er veldig fornøyd når de først får hjelp av en advokat, når de ikke synes det gir nok verdi for pengene å betale for jevnlig hjelp.

Det skjønner vi godt. Skulle du hatt hjelp fra advokat til å kvalitetsikre alle selskapets avtaler, sjekke at du har fylt inn dokumentene korrekt og svart på store og små spørsmål - så blir det dyrt. Men alternativet - å gjøre det selv - kan ofte bli mye, mye dyrere.

Det er dette dilemmaet vi løser. Vi gir selskaper tilgang til god juridisk rådgivning til en attraktiv pris. For under halvparten av prisen på en advokattime i måneden får du tilgang til alle avtalene du trenger, gratis avtalearkiv, digital signering, dokumentpakker og fagsupport fra jurister - i en enkel og intuitiv digital plattform bygd på moderne teknologi og designprinsipper.

Lexolve er fremtidens jusstjeneste - tilgjengelig for moderne selskaper som ser verdien i å løse det meste digitalt. Dess mer du bruker Lexolve - jo smartere blir både du og tjenesten.

"Jeg skulle ønske jeg visste om Lexolve før, det ville spart meg tusensvis og masse hodebry", sa en kunde nylig.

Nå som du vet om oss, kan vi kanskje spare deg også for både tusener og hodebry?

Vi har hjulpet hundrevis av ledere med jussen, og har kunder i de aller fleste bransjer. Fra selskaper med digitale forretningsmodeller, rådgivningstjenester, manuelle tjenester, varehandel og industri.

Lexolve ble gründet av tidligere forretningsadvokat Merete Nygaard i 2017

Med det ble Lexolve Norges første digitale advokatutfordrer i bedriftsegmentet. Siden 2017 har vi jobbet tett med kunder i utviklingen av tjenesten vår. Vi har investert mer enn 40 mnok i utvikling av teknologi, med støtte fra Innovasjon Norge, Skattefunn og en knippe investorer.

Sammen har vi laget plattformen som gjør at bedriftsledere kan ha og gjøre alt juridisk på ett sted. Vi gleder oss til at du skal ta tjenesten i bruk!

Da Lexolve ble stiftet ble også innovasjon i advokatbransjen satt på kartet i Norge for første gang. Vi startet en liten bevegelse da vi inviterte til det første arrangementet om legaltech i Norge - Oslo Legal Tech Meetup. I dag teller møteplassen over 2000 medlemmer. Vi har gjennomført snart 20 eventer og to 24 timers hackathons i 2018 og 2019, tatt initativ til en juridisk sandkasse og deltatt i høring på Storinget for opphevelse av rettsrådsmonopolet. Her kan du lese litt mer om legaltech

Vi gir oss ikke før juss for bedrifter er blitt demokratisert og alle har tilgang på en juridisk rådgiver!

Ønsker du å vite hvordan det er å ha Lexolve som selskapets digitale juridiske avdeling? Ta kontakt!