Om oss | Lexolve

Om Lexolve

Vårt team og vårt oppdrag

Lexteam

Vårt oppdrag

Mange bedrifter treffer ofte beslutninger uten kunnskap om den juridiske konsekvensen av dem. Dette kan i verste fall føre til at de går glipp av gevinst, påføres tap eller kommer i konflikt. Det forsøker vi å gjøre noe med. Lexolve eksisterer fordi det frem til nå har vært altfor vanskelig og kostbart for små bedrifter å få den juridiske støtten de trenger.

Vår visjon er at alle små bedrifter skal ha en liten juridisk avdeling. En juridisk avdeling som gir støtte til å ta gode juridiske valg som passer deg og selskapet ditt. Hjelper deg å løse juridiske oppgaver. Svarer på juridiske spørsmål du lurer på. Støtter deg i å lage dokumenter du har behov for. Lexolve hjelper deg å få jussen rett å første forsøk. Fordi det lønner seg.

Vi bruker en datadreven plattform, kunstig intelligens og gode gammeldagse jurister til å veilede små selskaper. Det er ikke bare mer presist. Det er effektivt. Veldig effektivt. Derfor kan vi tilby deg noe du egentlig ikke har råd til. En liten juridisk avdeling du kan abonnere på. Vi har fått støtte av Innovasjon Norge for å få dette til.

Vi heier på alle initativer som forenkler tilgangen til juss. Derfor har vi startet Oslo Legal Tech Meetup og satt i gang Oslo Legal Hackathon. Har du lyst til å hilse på oss så finner du oss der! Melder du deg inn i Oslo Legal Tech Meetup får du beskjed neste gang vi inviterer til treff.