Huseierne | Lexolve

- Lexolve-samarbeid har gjort livet enklere både for oss og medlemmene våre

Morten Andreas Meyer og Morten Fæste , CEO og advokat

Huseierne
Morten Fæste, Merete Nygaard, Morten Meyer

Generalsekretær Morten Andreas Meyer og advokat Morten Fæste fra Huseierne så etter muligheter for å tilby et enda bedre produkt for sine medlemmer. I 2017 gikk de derfor inn et samarbeid med Lexolve hvor de nå tilbyr Lexolve sine digitale tjenester for kontraktsutfylling til sine medlemmer. Siden den gang har godt over 200.000 avtaler blitt laget hos Huseierne.

Vellykket samarbeid

I et samarbeid med Lexolve har de høstet fruktene av en enklere hverdag og en smartere løsning.

- Lexolve er en viktig del av den fornyelsen vi gjør i Huseierne. Vi skal gjøre livet enklere både for oss selv, men aller viktigst for medlemmene våre. Da var det helt naturlig for oss å søke et samarbeid med et av de mest fremoverlente teknologimiljøene i Norge, forklarer Meyer.


- Vi føler at samarbeidet med Lexolve har vært godt hele veien. Det har vært god kommunikasjon, man har funnet felles løsninger på utfordringer og samtidig så har vi hatt et felles mål og plan for veien videre, så vi er veldig fornøyde med samarbeidet, tillegger Fæste.

Fornøyde medlemmer

- Erfaringene våre har vært todelte. Det ene går ut mot medlemmene våre hvor vi har ønsket å tilby et produkt som gjør det enklere å fylle ut kontraktsmalene våre. Og det har Lexolve definitivt bidratt til. Tilbakemeldingene fra medlemmene våre er jo at at både utfylling og signeringsprosess er enklere og mer effektiv enn tidligere. Samtidig så sparer vi mye tid internt. Vi har jo brukt mye tid på å veilede medlemmene våre på hvordan de fyller ut kontraktene våre. Og med Lexolve så slipper vi å bruke tid på det, systemet forklarer selv medlemmene hvordan de skal fylle ut og ting er rett og slett blitt mye enklere, forteller Fæste.

Smart teknologi som lokkemiddel for nye boligeiere

Med Lexolve sin smarte løsning er det i dag mulig for Huseierne å nå ut til et bredere spekter av potensielle nye medlemmer.

- Lexolve skal naturligvis være med videre i den viktige prosessen vi er midt oppi. Vi skal rekruttere nye boligeiere og medlemmer hos oss. Vi skal nå en yngre målgruppe som er vant til å være på digitale flater. Vi skal vinne nye medlemmer som stiller store krav til å gjøre ting enkelt. Her spiller Lexolve en viktig rolle i vår tjenesteutvikling. Vi ønsker å bruke mer ressurser på verdiøkende tjenester og mindre ressurser på enkle oppgaver som medlemmene i stor grad kan klare selv ved hjelp av smart teknologi, resonnerer Meyer.