Mekle | Lexolve

- Lexolve dekker det meste av behov for juridisk rammeverk

Siri Horn , daglig leder, gründer

Mekle
Siri Horn

Siri Horn er daglig leder og en av gründerne bak Mekle, Norges eneste tilbyder av digital rettslig tvisteløsning. I Mekle får du et rimelig, raskt og effektivt alternativ til advokater og rettsprosesser. Ikke helt ulikt det Lexolve tilbyr.

«Som advokat kjenner jeg godt til Lexolve og heier på alle som gjør juridiske tjenester mer tilgjengelig og utfordrer de etablerte forretningsmodellene i advokatbransjen»

Siri har lang erfaring som advokat og har vært tidligere oppnevnt i Advokatforeningens meklingsutvalg. Hun er klar i talen på hvorfor selskaper bør benytte juridisk rådgivning.

- Det er spesielt to ting som er viktig for en bedrift. Det ene er å sikre at man driver i tråd med de lovkravene som gjelder. Det andre er å sikre gode avtaler med for eksempel samarbeidsparter, kunder, ansatte eller internt i selskapet, forteller Siri.

Sparer mye tid

Mekle ble kunde av Lexolve i 2022 og ser flere fordeler av å bruke en juridisk digital plattform fremfor et advokatkontor.

- Vi i Mekle har selv advokatbakgrunn og kan i prinsippet løse mye selv, men vi ser Lexolve sin løsning som et nyttig verktøy der vi kort sagt sparer mye tid. Arbeid med kontrakter er som regel tidkrevende, men med brukervennlige løsninger der grunnlaget allerede er lagt, går jobben raskt unna. Et annet eksempel er styrearbeid der det er mye formaliteter å holde orden på.

Med en smart, effektiv og intuitiv løsning kan alle sette opp avtaler på kort tid.

- Advokater jobber ganske standardisert. Ved å velge et firma som Lexolve, som bruker masse ressurser på nettopp å kvalitetssikre sine produkter, tenker jeg man til og med kan forvente høyere kvalitet enn ved et tradisjonelt advokatkontor. Det gjør også at våre medarbeidere uten juridisk bakgrunn kan generere nye avtaleforslag for kunder på kort tid. Da blir bedriften mer effektiv.

mekle

Rask og god support

Mekle bruker Lexolve med jevne mellomrom og gjerne når nye avtaler skal signeres.

- Vi har først og fremst brukt Lexolve til å skrive samarbeidsavtaler med nye partnere, men også i forbindelse med for eksempel styremøter.

Til slutt. Med Lexolve sin alt-i-ett juridisk plattform får Mekle dekket de fleste behovene med rask support hvis det dukker opp spørsmål på veien.

- Lexolve er en rimelig abonnementsløsning som dekker det meste av bedriftens behov for juridisk rammeverk. De gir også veldig rask og god support og veiledning når man trenger det, avslutter hun.

KonvoluttFå nyhetsbrevSnakkebobleBe om å bli kontaktet

Dette får du med Lexolve

Illustrasjon av avtale

Kvalitetsikrede avtaler

Illustrasjon prosess

Selskapsprosesser

Illustrasjon signering

Digital signering

Illustrasjon jurist

Juridisk fagstøtte

Illustrasjon skjerm

Digitalt arkiv

Advokathjelp

Få tilgang til arbeidsavtaler, kundeavtaler, styrearbeid, selskapsendringer og mye mer til fast, lav pris