ROEST | Lexolve

- Lexolve skaper grunnlag for bærekraftig vekst

Trond Simonsen , medgründer og daglig leder

ROEST Coffe
Trond Simonsen

Små bønner, store drømmer: – Lexolve skaper grunnlag for bærekraftig vekst


Er vond smak i koppen resultat av dårlige kaffebønner eller måten bønnene er brent på? Dette spørsmålet har blitt reist av kaffebransjen verden over. Vi tok en prat med Trond Simonsen, en av to norske brødre som har funnet svaret.

Trond Simonsen er daglig leder i ROEST som ble kåret til årets nasjonale gasellebedrift i 2022. Selskapet utvikler og selger høyteknologiske kaffebrennemaskiner.

– Det hele begynte med å brenne kaffe hjemme. En hobby som skulle vise seg å bli svært lønnsom, sier Simonsen.

Etter brødrenes gjennombrudd ble det raskt behov for bistand for å unngå juridiske fallgruver, og legge grunnlag for bærekraftig vekst.

– Plutselig ble det behov for ansattkontrakter og stiftelsesdokumenter som var helt ukjent for oss. Her ble Lexolve et enkelt valg – deres alt-i-ett juridisk plattform var akkurat det vi trengte, sier gründeren.

«Juridisk rådgiver er essensielt å ha for å ikke tråkke i salaten»

ROEST ble kunde hos Lexolve i 2020, og har benyttet seg av ulike tjenester fra opsjonsprogram, til ansettelser og fratredelse, samt aksjesalg.

– Det har vært både lønnsomt og tidsbesparende å bruke Lexolve. Har vi en spesiell sak, er det enkelt å få en pris på dette, og få satt det opp i samme løsning. Det gjør det både forutsigbart og effektivt, sier Simonsen og legger til:

– Lexolve er også i front når det kommer til teknologi, som var et stort pluss for oss. Slike digitale tjenester har kommet for å bli, og med kunstig intelligens vil det bare bli bedre.


Ville du anbefalt Lexolve til andre, og i så fall hvorfor?

– Som et oppstartsselskap kan du oppleve utfordringer med å ha råd til advokathjelp. Du kan ha begrenset økonomi, ulike prioriteringer av midler eller mangel på erfaring, som gjør at disse tingene ofte blir nedprioritert. Samtidig er det viktig å anerkjenne verdien av profesjonell juridisk rådgivning. Lexolve er en rimelig abonnementsløsning som dekker det meste av våre dagligdagse behov for juridisk bistand, og som sikrer en forutsigbarhet du ikke får ved å bruke en advokat. Derfor har jeg anbefalt Lexolve, og vil anbefale det igjen, spesielt til selskaper i oppstart eller vekst.

Til slutt. Hva er hemmeligheten bak god kaffe?

– En kvalitetskvern og en god kaffetrakter. I Norge har vi en lang tradisjon med kaffe og selv den kommersielle kaffen har en høy kvalitet. Den beste kaffen får du fra et av de mange kaffebrenneriene med fokus på spesialiteskaffe.

ROEST
KonvoluttFå nyhetsbrevSnakkebobleBe om å bli kontaktet

Dette får du med Lexolve

Illustrasjon av avtale

Kvalitetsikrede avtaler

Illustrasjon prosess

Selskapsprosesser

Illustrasjon signering

Digital signering

Illustrasjon jurist

Juridisk fagstøtte

Illustrasjon skjerm

Digitalt arkiv

Advokathjelp

Få tilgang til arbeidsavtaler, kundeavtaler, styrearbeid, selskapsendringer og mye mer til fast, lav pris