Ship O'Hoi | Lexolve

- Lexolve ga oss vind i seilene

Håkon Mathiesen , medgründer og daglig leder

Ship O’Hoi
Håkon Mathiesen

Lexolve ga oss vind i seilene

Vi tok en prat med Håkon Mathiesen som er medgründer og daglig leder i Ship O’Hoi. Et selskapsnavn som umiddelbart fanget vår interesse. Ship O’Hoi gjør livet enklere på sjøen og kan sammenlignes med Airbnb, men for båtutleie og båtleie.

Først. Du må fortelle oss litt mer om Ship O’Hoi.

Vi mener alle skal kunne leie båt til en rimelig penge. Samtidig ser vi flere båteiere ikke bruker båten sin så mye. Det å eie en båt er kjempedyrt. Det fantes heller ingen fleksible båttjenester for båtutleie eller båtleie på dagens marked. Så vi utviklet en løsning som gagner begge parter og samfunnet som helhet. Med Ship O’Hoi kan du enkelt leie en båt for en time eller over flere dager, kun med et par tastetrykk i app’en vår.

Hvordan kom du over oss? Eller hvordan navigerte du mot vår havn? Hihi.

- Hehe. Det startet med at jeg kikket rundt etter standardmaler for arbeidskontrakter og NDA’er. Så fant jeg Lexolve som virket veldig sammenfallende på hva vi trengte. Først startet jeg med en NDA, så ballet det på seg og da tenkte jeg Lexolve kan være en langsiktig samarbeidspartner for vårt behov.

«Vi er opptatt av å spare penger grunnet vi er en startup»

Hva var utslagsgivende for at dere valgte Lexolve?
- Vi var i kontakt med flere advokater før Lexolve. Litt basert på en nylig avsluttet emisjon. Da fikk vi noen priser som var ganske svimlende. Vi er opptatt av å spare penger grunnet vi er en start-up. Det var avgjørende for at vi tok den retningen og valgte Lexolve.

Fikk umiddelbar effekt med Lexolve

Hvilket produkt har vært deres «redningsbøye»?
- Vi ble tipset av Lexolve om de ulike dokumentpakkene og brukervilkårene for SaaS programmene. Det var midt i blinken for oss. Vi fikk en umiddelbar effekt. Lexolve ga oss vind i seilene.


Så hva er det beste med Lexolve?
- Ironisk nok er det å gjøre ting selv. Det er på fingertuppene mine å lage en avtale på 5-10 minutter som fungerer godt i praksis, enn at jeg må vente flere uker for at en advokat skal opprette et dokument for meg.

- Får hjelp til å tilpasse dokumenter


Annet du vil trekke frem med Lexolve?
- Jeg er opptatt av å ha forutsigbare kostnader, og det kan fort bli dyrt å bruke en advokat. Lexolve har en kvalitet i bunn som gir mye tyngde og god forutsigbarhet. Malene fungerer særdeles godt til å generere dokumenter som du egentlig trengte i går.


Tilslutt. Hvem mener du får mest ut av et samarbeid med oss?
- Generelt start-ups som bruker masse penger i starten på advokathjelp. I Lexolve får du en rik bank med dokumenter du kan bruke. Du får også hjelp til å tilpasse dokumenter hvis malene ikke er helt optimale slik vi ønsker det.

Da takker vi for praten og ønsker Håkon en akselererende reise til å bli Nordens største teknologiselskap - for sømløs båtutleie og leie.

Ship o hoi
KonvoluttFå nyhetsbrevSnakkebobleBe om å bli kontaktet

Dette får du med Lexolve

Illustrasjon av avtale

Kvalitetsikrede avtaler

Illustrasjon prosess

Selskapsprosesser

Illustrasjon signering

Digital signering

Illustrasjon jurist

Juridisk fagstøtte

Illustrasjon skjerm

Digitalt arkiv

Advokathjelp

Få tilgang til arbeidsavtaler, kundeavtaler, styrearbeid, selskapsendringer og mye mer til fast, lav pris