Kundeavtaler og kundeforhold | Lexolve
Les mer

Kundeavtaler og kundeforhold

Gode kunderelasjoner begynner med gode kundeavtaler. Vi har listet fem eksempler på kontrakter, og hvordan du tilpasser dem ditt behov. Som kunde av Lexolve hjelper vi deg skrive kvalitetskontrakter på få minutter.

Kundeavtaler og kundeforhold illustrasjon

FORTROLIGHETSAVTALE (“NDA”): Når du skal dele hemmelig informasjon

Du trenger en NDA når du ønsker å dele informasjon til mulige investorer, samarbeidspartnere eller kunder, men ønsker å hindre at den eller de du deler informasjonen med sprer eller misbruker den. En NDA reduserer risikoen for at konfidensiell informasjon spres og gjør det lettere å forfølge misbruk i etterkant. Med Lexolve lager du kvalitetskontrakter på få minutter.

Lær mer om NDA-er

Intensjonsavtale: Klar til forlovelse, men et stykke unna ekteskap?

Intensjonsavtaler er nyttige når du har kommet et stykke i forhandlingene, men ikke er klar for å inngå bindende avtale om kjøp eller samarbeid. En intensjonsavtale vil typisk oppsummere hva dere har blitt enige om så langt og hva dere jobber mot, og kan være med på å få avtalen endelig i havn.

Lær mer om intensjonsavtaler

Slik setter du opp kontraktsvilkår eller standardvilkår (“terms and conditions”) for produktet ditt.

Endelig, produktet eller tjenesten er klar til lansering! Før dere tar produktet/tjenesten til markedet bør dere først vurdere hvilke utfordringer og risikoer som kan oppstå når du skal selge dine varer eller tjenester.

Lær mer om utfordringer og risikoer som kan oppstå når du selger varer eller tjenester

Kontraktsvilkår: standardavtaler eller standardkontrakter i kundeforhold

Endelig. Produktet eller tjenesten er klar for markedet. Har du også sørget for at det er pakket inn i gode salgsvilkår? Vi hjelper deg.

Lær mer om hvilke kontrakter, avtaler, vilkår og betingelser man bør bruke og når

Samarbeidsavtaler

Lær mer om samarbeidsavtaler

Kontraktsbrudd

Når foreligger egentlig et kontraktsbrudd og hva gjør du når motparten er uenig i din tolkning av avtalen? Her får du noen utgangspunkter som kan gjøre deg bedre rustet til å håndtere en slik situasjon.

Lær mer om kontraktbrudd

Kontraktshåndtering

God kontraktshåndtering minimerer risiko, og sørger for proff håndtering av kunder. Det hjelper deg å til og gjennomføre forpliktelsene du har påtatt deg i en kontrakt, og å følge opp denne. Her hjelper vi deg med hvordan du gjør det, og hva du bør være klar over som kan bidra til å redusere et selskaps risiko.

Lær mer om kontraktshåndtering

Service Level Agreement - hvordan setter du opp ettersalgssupport

Gode kunderelasjoner er viktige. Også etter at du har gjennomført et salg, er det viktig å ta vare på kundene dine. Her får du vite hva du må huske på.

Lær mer om ettersalgssupport

Background Image
Superdame
Trenger du hjelp med kundeavtaler og kundeforhold?

Book en gratis, uforpliktende samtale for å høre hvordan vi kan hjelpe deg!