Kundeavtaler og kundeforhold | Lexolve

Kundeavtaler og kundeforhold

Gode kunderelasjoner begynner med gode kundeavtaler. Og en god kundeavtale er tilpasset selskapets behov. Som kunde av Lexolve hjelper vi deg skrive kvalitetskontrakter på få minutter.

Markedsklar med gode standardvilkår

Endelig. Produktet ditt er klar for markedet. Har du også sørget for at det er pakket inn i gode salgsvilkår? Vi hjelper deg.

Lær mer

Om kontraktsbrudd: Når det verste skjer.

Kontraktsbrudd er krevende og noe de fleste av oss prøver å unngå. Når det først foreligger et brudd er det nyttig å vite hvordan man skal gå frem.

Lær mer

Forskjellen mellom avtale, kontrakt, vilkår ved salg av varer og tjenester: Hva trenger vi?

Alt du trenger å vite om avtaler, kontrakter, vilkår og betingelser. Har du allerede en avtale på plass? Sjekk om avtalen og virksomheten din er rigget for vekst.

Lær mer

Intensjonsavtale: Klar til forlovelse, men et stykke unna ekteskap?

Intensjonsavtaler er nyttige når man vil oppsummere hva dere har kommet frem til så langt, men enda ikke er klar for å inngå bindende avtale om kjøp eller samarbeid. Med Lexolve skriver dere kvalitetskontrakter på minutter.

Lær mer

Standardkontrakter og ulike typer kontrakter

Selv om det er mange ulike måter å regulere en kontrakt på, finnes det endel standardkontrakter og endel standarder for hvordan enkelte kontrakter typisk er utformet.

Lær mer

Slik håndterer du kontrakter på en god måte

Når du håndterer dine kontrakter på en god måte, minimerer du risiko. Du sørger samtidig for profesjonell håndtering av kunder. Med gode rutiner blir det enklere å gjennomføre forpliktelsene du har påtatt deg i en kontrakt.

Lær mer

Sett opp ettersalgssupport

Gode kunderelasjoner er viktige. Også etter at du har gjennomført et salg, er det viktig å ta vare på kundene dine. I Lexolve lager du kvalitetskontrakter på få minutter. Har du allerede en avtale på plass? Sjekk om avtalen og virksomheten din er rigget for vekst. Ta vår gratis vekstsjekk.

Lær mer