Ny dokumentgenerator | Lexolve

Den smarteste avtalegeneratoren på markedet?

Her kommer en oppdatering rundt noe av det viktigste du gjør i Lexolve - friksjonsløs opprettelse og inngåelse av gode avtaler!

Jonas Tjomsland / SIST OPPDATERT 21. desember 2023

Opprettelse av dokumenter

Allerede i 2018 var vi først ute i Norge med å lansere en heldynamisk avtalegenerator. 200 000 avtaler senere - lanserer vi vår raffeste versjon noen sinne. Vi tror, i alle beskjedenhet, at det er den mest brukervennlige avtalegeneratoren på markedet. Glem chatGPT - hva med en juridisk bunnsolid avtale som du generer i løpet av minutter ved hjelp av Lexolves nye avtalegenerator?

I dette innlegget tar jeg deg gjennom en rekke nye og forbedrede funksjoner som vil gi deg en bedre og mer effektiv opplevelse. Si hei til rask navigering til det du trenger, smart generering av dokument med autoutfylling av nøkkeldata, enkel redigering og signering. Sjekk ut video under.

En jurist på teamet!

Når du oppretter et dokument i Lexolve, blir du stilt spørsmål som er skreddersydd til din bedrift og situasjonen du er i. Våre erfarne jurister har brukt utallige timer på å forberede relevante spørsmål og god veiledningen.

Å bruke Lexolve gir deg følelsen av å ha en jurist på teamet. En som lærer å kjenne din bedrift ut og inn, har god oversikt over alle inngåtte avtaler og som raskt leverer nye dokumenter når det trengs. Når du lager et dokument hos oss skal det føles som å banke på døren til den juristen, forklare situasjonen, svare på noen spørsmål og få dokumentet du er ute etter! Det er denne interaksjonen vi har digitalisert.

Personer, adresser og annen informasjon lagres i systemet slikt at det kan gjenbrukes neste gang det er relevant. Selskapsinformasjon hentes automatisk fra Brønnøysundsregistrene.

Den nye forhåndsvisningsfunksjonen gjør det også enklere å se hvordan det endelige dokumentet vil se ut, samt hvordan valgene du tar påvirker hvilke klausuler som legges til.

Muligheten til å fritt redigere det genererte dokumentet

Vi har også inkludert muligheten til å fritt redigere det genererte dokumentet. Dette betyr at når systemet genererer det ferdige dokumentet basert på svarene dine, kan du enkelt redigere det etter dine ønsker og behov.

Nedlastning og digital signering

Til slutt kan dokumentet lastes ned som PDF og/eller sendes til digital signering. Vi støtter både BankID og e-post som signeringsmetode.