Stiftelsesdokument

Vær trygg på at stiftelsen av ditt selskap er gjort riktig.
Av Frøysaa Bjørkgaard
Logg inn og bruk

Om dokumentet:

Når man skal starte et nytt aksjeselskap stiller loven en rekke krav til hva som skal foreligge av dokumentasjon. I dokumentserien vi har laget for Lexolve Markedsplassen om hvordan man stifter et aksjeselskap vil man innfri lovens minimumskrav.

Dette dokumentet er stiftelsesdokumentet, som skal inneholde visse opplysninger om selskapet og aksjonærene. Dette dokumentet alene er ikke tilstrekkelig for å stifte et selskap, så vi anbefaler at du bruker pakken. Likevel, dersom du kun trenger dette dokumentet, så oppfyller dette stiftelsesdokumente lovens vilkår.

Dokumentet er med andre ord pålagt etter aksjelovgivningen. Dersom du har spørsmål om dette eller ønsker å vite mer, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Spesielt nyttig for:

- For deg som stifter selskap for første gang

- Selskaper med 2-5 stiftere

Være oppmerksom på:

- Dokumentet begrenser seg til 5 stiftere

- Dokumentet oppfyller lovens minimumskrav


Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Les mere om Frøysaa & Bjørkgård >