Vedtekter

Vedtekter til opprettelse av ditt selskap.
Av Frøysaa & Bjørkgaard
Logg inn og bruk

Om dokumentet:

Når man skal starte et nytt aksjeselskap stiller loven en rekke krav til hva som skal foreligge av dokumentasjon. I dokumentserien vi har laget for Lexolve Market om hvordan man stifter et aksjeselskap vil man innfri lovens minimumskrav.

Dette dokumentet er vedtektene som skal følge med stiftelsesdokumentet. Loven oppstiller krav til hva som må være med i vedtektene. Dette dokumentet alene er ikke tilstrekkelig for å stifte et selskap, så vi anbefaler at du bruker pakken. Likevel, dersom du kun trenger dette dokumentet, så oppfyller dette stiftelsesdokumentet lovens vilkår.

Dokumentet er med andre ord pålagt etter aksjelovgivningen. Dersom du har spørsmål om dette eller ønsker å vite mer, kan du gjerne ta kontakt med oss.

Spesielt nyttig for:

- For deg som stifter selskap for første gang

Om Partner

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig for små og mellomstore bedrifter og for privatpersoner.

Les mere om Frøysaa & Bjørkgård >